Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Parc nou pe strada Constructorilor din Municipiul Gheorgheni

Municipiul Gheorgheni cu sediul în Gheorgheni, P-ţa Libertăţii, nr. 27, jud. Harghita, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – nu se supune evaluării impactului asupra mediului – de către APM Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul intitulat „Amenajarea unui parc în str. Constructorilor, fn. din Municipiul Gheorgheni, prin reconversia şi refuncţionalizarea terenului vacant şi neutilizat”propus a fi realizat în municipiul Gheorgheni, strada Constructorilor, F. N., judeţul Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A. P. M. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00 şi la următoarea adresă de internet http://apmhr.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Fax: 0266-310041; e-mail: office@apmhr.anpm.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.