Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pe drumurile din Harghita: accidente, victime și șoferi beți sau fără permis de conducere

Avea permisul suspendat şi-acum va fi şi cercetat

La data de 12.11.2018, în jurul orei 02:40, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Cristuru Secuiesc, aflată în serviciu pe raza de competenţă, a oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Timafalvi din localitate.

În urma legitimării şi verificării în bazele de date a conducătorului auto, identificat în persoana lui F.J. de 51 de ani, din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, poliţiştii au constatat că acesta are permisul de conducere reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Coliziune provocată pe D.N. 13/B, la Borzont, de un conducător auto care a adormit la volan

La data de 10.11.2018, în jurul orei 06:05, P.L. de 43 de ani, din municipiul Gheorgheni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/B, pe raza satului Borzont spre municipiul Gheorgheni, la un moment dat a adormit la volan, a trecut pe contrasens şi a acroşat frontal/stânga o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de S.L. de 50 de ani, din localitate.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei, niciunul dintre cei implicați nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va i propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Accident rutier produs pe D.N.E. 578, în apropierea municipiului Miercurea Ciuc, pe fondul unei manevre de întoarcere

La data de 11.11.2018, în jurul orei 03:00, P.S. de 24 de ani, din comuna Lunca de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, la ieșirea din municipiul Miercurea Ciuc spre comuna Sâncrăieni, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda a doua de C.E. de 45 de ani, din comuna Sânsimion.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a primului conducător auto, care nu a putut fi testat alcoolscop, rănirea gravă a numitei C.I. de 45 de ani, din comuna Sânsimion, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum și rănirea ușoară a pasagerului G.R. de 18 ani, tot din Sânsimion, al doilea conducător auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va i propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Minor acroșat de un autoturism, la Odorheiu Secuiesc, pe o trecere pentru pietoni de pe strada Rakoczi Ferenc

La data de 10.11.2018, în jurul orei 15:15, B.I. de 18 ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rakoczi Ferenc din localitate, l-a accidentat pe concetățeanul său P.K. de 15 ani, aflat în traversare pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a pietonului, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Biciclist de 77 de ani accidentat pe D.N. 12/A, în comuna Lunca de Sus, din cauza neasigurării la schimbarea direcției de mers spre stânga

La data de 10.11.2018, în jurul orei 13:20, B.O. de 39 de ani, din municipiul Brașov, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N. 12/A, pe raza comunei Lunca de Sus către municipiul Miercurea Ciuc, l-a acroșat pe G.K. de 77 de ani, din localitate, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, având 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va i propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Polițiștii au identificat un conducător auto turmentat și cu dreptul de a conduce suspendat, pe raza orașului Cristuru Secuiesc

La data de 09.11.2018, în jurul, orei 21:30, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Cristuru Secuiesc a oprit pentru control o autoutilitară care circula pe strada Berde Mozes din localitate, condusă de B.T. de 50 de ani, din comuna Leliceni.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Sănătate Cristuru Secuiesc, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta figurează și cu restricții, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *