Pelerinajul de Rusaliile Catolice de la Șumuleu Ciuc: 17 persoane avut nevoie de intervenția echipajelor medicale

0

Articol disponibil în: Română

O mulțime impresionantă de persoane a participat sâmbătă, 18 mai, la Şumuleu Ciuc, la pelerinajul de Rusaliile Catolice, considerat a fi cel mai mare de acest fel din Europa Centrală şi de Est.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Harghita, 17 persoane au fost asistate medical de către echipajele angrenate în misiune. Dintre acestea, o persoană cu afecțiuni cardiace a fost transportată la spital, pentru investigații medicale suplimentare, iar 16 persoane, cu diferite afecțiuni medicale și traumatisme, au primit îngrijiri, în vederea restabilirii stării de sănătate, atât la Postul Medical Avansat, cât și în punctul de prim ajutor, amplasate pe Dealul Șumuleu, respectiv în parcarea Catedralei Franciscane.

Din numărul total de pelerini care au necesitat intervenția echipelor medicale, unul a fost un copil, 16 au fost adulți (5 fiind cetățeni străini din Ungaria).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy