Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pericol pentru mediu! Un operator economic din municipiul Gheorgheni s-a ales cu dosar penal

La data de 11 octombrie 2022, ca urmare a unor activități de cercetare și investigare, polițiștii harghiteni au desfășurat o activitate de control la sediul unui operator economic din municipiul Gheorgheni, ce desfășoară activități de întreținere și reparare a autovehiculelor.

„Au fost identificați 205 litri de ulei uzat (devenit deșeu periculos), față de care reprezentanții societății nu au luat măsura eliminării, conform prevederilor legale, precum și opt caroserii auto provenind din dezmembrări, depozitate direct pe sol și care prezentau scurgeri de materiale poluante.” transmite IPJ Harghita

Conform IPJ Harghita, întreaga cantitate de ulei uzat si cele opt caroserii au fost ridicate pe bază de proces-verbal până la finalizarea verificărilor.
Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor periculoase care au devenit deșeuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.