Permis pentru viitor! – pentru tinerii din medii defavorizate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 Tinerii din mediile defavorizate, elevii sau absolvenții de liceu, școli profesionale sau școală generală care au fost născuți între 1 ianuarie 1994 și 1 septembrie 2001 inclusiv, pot participa la concursul Permis pentru viitor! organizat de Fundația Pentru Comunitate și sponsorizat de MOL Romania Petroleum Products.

Atenție, vârsta minimă pentru înscrierea la școala de șoferi în cazul categoriei C/CE este de 21 ani și vârsta minimă pentru înscrierea la școala de șoferi în cazul categoriei D/DE este de 24 ani.

Perioada de depunere a solicitărilor se încheie pe 25 ianuarie 2019!

Fundația Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunţă programul „Permis pentru viitor”, ediția a patra, 2018, pentru tineri din medii defavorizate, născuți între anii 1994 și 2001 inclusiv, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală, care au nevoie de sprijin material pentru acoperirea cheltuielilor necesare obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente).

Se pot înscrie tineri care:

  1. Sunt la începutul carierei profesionale și/sau
  2. Doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere
  3. Au un loc de muncă / se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu
  4. Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie
  5. Din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente

Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 3.000 lei pentru:

  1. acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie.
  2. acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie.

 

Anunțul  programului și formularele de înscriere se găsesc pe site-urile:

www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

Termenul limită de depunere a documentaţiei (data expedierii poștale): 25 ianuarie 2019.

Nu vor fi evaluate dosarele trimise după termenul limită sau cele incomplete.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot obţine sunând la numărul 0752-018760 (în zilele lucrătoare, între orele 10.00-17.00) sau scriind la adresa de e-mail permis@pentrucomunitate.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy