Peste 20.000 lei obținuți la gala caritabilă organizată de campionul paralimpic Carol Eduard Novak!

1

Articol disponibil în: Română

Campion paralimpic şi în acelaşi timp şi preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Carol Eduard Novak a organizat, în premieră la Miercurea Ciuc, o gală caritabilă de Crăciun. Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost un real succes, la el participând aproape 700 de persoane, care au cumpărat bilete cu valori cuprinse între 15 și 200 lei. Suma totală obținută din vânzarea biletelor a fost de 20.268 lei si a fost donată integral către doi copii cu handicap – Boros Róbert și Csiszér Máthé Balázs.

128264_1

“Sunt fericit și mândru că am pus bazele unei tradiții în oraș, iar acest concert le-a oferit tuturor posibilitatea de a se bucura de sărbători și a veni în sprijinul acelor persoane care nu beneficiază de condițiile elementare de trai. Concertul de caritate de Crăciun este o gală patronată de mine și garantată de numele meu, o gală care are menirea de a aduce fericire și bucurie în inima multor oameni”, a declarat Carol Eduard Novak, cvintuplu campion mondial la ciclism.

Președintele Federației Române de Ciclism va lua startul în această vară la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro în calitate de sportiv. Obiectivul său, pentru care s-a pregătit din greu în ultima perioadă în îndepărtata Argentina, nu este decât cucerirea unei noi medalii de aur pentru România.

“M-am antrenat din greu în ultimele săptămâni în Argentina alături de antrenorul meu Cristiano Valoppi, de lotul național al pumelor și de cicliști tineri de perspectivă din America de Sud. Am făcut și o serie de teste fizice și cred că această experiență mă va ajuta la îndeplinirea visului meu din 2016: o medalie de aur pentru România la Jocurile Paralimpice!”, a încheiat Novak.
Sursa: puterea.ro
1 Comentariu
  1. szanto tunde spune

    Gratulalok!!!nagyon ugyesek voltatok es minden szuper volt!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy