Peste 400 de persoane, interesate de ce oferă Bursa locurilor de muncă în Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La Bursa generală a locurilor de muncă vacante, desfășurată simultan la Miercurea-Ciuc și Odorheiu Secuiesc, în data de 12.05.2023, au participat 433 persoane în căutarea unui loc de muncă și 39 de angajatori, care au oferit 214 locuri de muncă.
Din cele 214 locuri de muncă 114 au fost oferite de angajatorii din Miercurea Ciuc, și 100 de angajatorii din Odorheiu Secuiesc.
Locurile de muncă oferite au fost în meserii diverse: operator calculator ( în număr mare la Miercurea Ciuc), agent servicii clienți, excavatorist, operator la fabricarea berii, mașinist la ambalat, manipulant mărfuri, operator la mașini de etichetat, operator instalații, șofer, brutar, agent vânzări , muncitor necalificat în industria confecțiilor, operator confecționer industrial îmbrăcăminte (în număr mare la Odorheiu Secuiesc), agent de securitate, operator la mașini unelte cu comandă numerică, operator la prepararea produselor lactate, muncitori necalificați, fochist, lăcătuș mecanic, electrician de întreținere și reparații, instalator apă, canal, drujbist, vânzător, ospătar, bucătar, barman, tehnician merceolog, asistent relații publice, croitor și altele.
Printre ofertele pentru absolvenții de studii superioare, reprezentanții AJOFM Harghita amintesc: inginer / subinginer tehnolog prelucrări mecanice, inginer construcții, manager bancă, asistent manager.
Persoanele în căutarea unui loc de muncă au fost în număr de 173 la Miercurea Ciuc și 260 la Odorheiu Secuiesc.
Din totalul participanților, angajatorii au selectat, pentru un interviu suplimentar sau pentru probă de lucru, 85 de persoane (21 la M-Ciuc și 64 la Odorheiu Secuiesc). Totodata, la bursa din Miercurea Ciuc și-au căutat loc de muncă și 7 persoane private de libertate, din Penitenciarul Miercurea Ciuc, care urmează să fie liberate în perioada următoare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy