Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

PLUS Harghita condamnă cu fermitate nefericitele evenimente din Ditrău

Foto: PLUS Harghita

PLUS Harghita condamnă cu fermitate nefericitele evenimente din Ditrău și solicită actualei conduceri a județului să ia poziție imediată față de astfel de derapaje rasiste și xenofobe pentru a evita propagarea lor și să facă apel la calm în rândul populației, transmit oficialii partidului.

”Constatăm cu regret faptul că politicienii din județ au intrat într-o tăcere cinică în ceea ce privește cazul din Ditrău. Considerăm că nu există nicio justificare pentru a permite astfel de manifestări rasiste și xenofobe. Acei politicieni harghiteni care, de altfel, în alte situații s-au arătat vehemenți în subiectele încălcării drepturilor minorităților în acest caz întârzie să reacționeze și să dea un semnal în rândul populației pentru a calma spiritele și a evita repetarea unor astfel de situații.

Soluția nu este stoparea influxului forței de muncă legale, ci dezvoltarea regiunii prin atragerea investițiilor pentru ca localnicii să nu mai plece în străinătate în căutarea unui loc de muncă mai bun. Avem însă, nevoie de politicieni onești și responsabili pentru a face posibil acest lucru.
La următoarele alegeri avem șansa să schimbăm în bine România pentru ca astfel de episoade, ca cel din Ditrău, să nu mai aibă loc niciodată.”

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *