Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Poliția Română – acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare

Premergător sărbătorilor pascale, Poliția Română desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare. În cadrul acțiunilor de astăzi, sunt vizați, în principal, 11 agenți economici, din 8 județe și București, specializați în comerțul cu produse alimentare, în special ouă.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române desfășoară o acțiune pentru prevenirea și combaterea ilegalităților economice, pe raza municipiului București și a județelor Arad, Brașov, Cluj, Giurgiu, Maramureș, Prahova, Satu Mare și Timiș, la 11 agenți economici ce depozitează și distribuie produse alimentare, în special ouă.

La acțiune participă, alături de polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai serviciilor de investigare a criminalității economice din cadrul unităților teritoriale, specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

De asemenea, pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, astăzi, polițiștii desfășoară acțiuni în Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Gorj, Ilfov și Tulcea (la societăți specializate în comerțul cu produse din carne și carne), în Alba, Caras — Severin, Hunedoara, Ilfov, Neamț, Sibiu, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, la firme specializate în comerțul cu produse alimentare și băuturi alcoolice.

Totodată, polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează controale la societăți specializate în comerțul cu legume și fructe din Covasna, Galați, Harghita, Ialomița și Mehedinți, la firme de panificație din Călărași și Olt, precum și la societăți ce comercializează produse alimentare în mediul rural în județul Bacău.

CENTRUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.