Polițiștii locali solicitați pentru a ajuta o persoană a cărei viață era în pericol

0

Articol disponibil în: Română

 

Ieri dimineață, poliția locală din Odorheiu Secuiesc a fost înștiințată de către un cetățean, despre faptul că, în livada situată în vecinătatea străzii Hunyadi Janos, o persoană de sex feminin este întinsă pe jos și necesită ajutor. Polițiștii locali s-au deplasat imediat la fața locului unde au găsit persoana respectivă și au constatat faptul că, este vorba de o persoană cu dizabilități, fiind limitată în ceea ce privește mișcarea, și care se afla în pragul hipotermiei, prezentând totodată tulburări de vorbire.

Polițiștii locali au înștiințat de îndată serviciul municipal de ambulanță, iar aceștia au ajuns la fața locului în câteva minute și au constatat faptul că, din cauza hipotermiei viața doamnei era în pericol, astfel au transportat-o la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Agenții au transmis și un mesaj cetățenilor:

Dorim să îi mulțumim persoanei care a reacționat imediat și ne-a sunat acordându-ne încredere, fapt ce ne-a ajutat colegii să poată interveni în cel mai scurt timp posibil și în cel mai eficient mod,iar astfel și serviciul de ambulanță reușind să ajungă la fața locului în timp util, salvând astfel viața unei persoane.

Odată cu sosirea vremii friguroase, din păcate există posibilitatea repetării cazurilor de acest fel, din acest motiv dorim să le solicităm cetățenilor municipiului Odorheiu Secuiesc, să fie prudenți, iar în cazul în care observă lucruri suspecte să înștiințeze de îndată instituția noastră la numărul de telefon 0266-210-210.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy