Ziua Recoltei, la Miercurea Ciuc”, prilej pentru CJ de a avea o ”Relație cu fermierii locali bazată pe încredere”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

În cadrul ședinței extraordinare a consiliului județean care a avut loc în data de 29 septembrie s-au votat proiectele de hotărâre care au în vedere organizarea zilei recoltei și aprobarea studiului de fezabilitate „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Harghita, în perioada 2014-2020″.

În data de 10 octombrie va avea loc la Miercurea Ciuc Ziua Recoltei, eveniment care va fi un bun prilej de întâlnire a producătorilor locali și a consumatorilor. Târgul va reprezenta o oportunitate pentru mici producători de valorificare a produselor tradiționale, de a-și face cunoscute publicului produsele, respectiv de promovare a meseriilor pentru generația tânără. Scopul târgului este de a facilita accesul la alimente sănătoase și de a consolida încrederea în activitatea fermelor locale. În județul Harghita, evenimentul național este organizat de Consiliul Județean Harghita. Membrii consiliului județean au votat alocarea a 15.000 de lei în acest sens, sprijinind astfel dezvoltarea economice locale.

S-a votat și proiectul de hotărâre care vizează modificarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județ și prelungirea acestuia pentru perioada 2017-2020. De asemenea, a fost votată și prelungirea mandatului lui Borboly Csaba în cadrul Adunării Generale al Asociaților Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Hargita Viz Egyesület.

Ședința extraordinară poate fi urmărită pe pagina de socializare a Consiliului Județean Harghita și a lui Borboly Csaba:

https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/357361358840185

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy