Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Recoltei, la Miercurea Ciuc”, prilej pentru CJ de a avea o ”Relație cu fermierii locali bazată pe încredere”

 

În cadrul ședinței extraordinare a consiliului județean care a avut loc în data de 29 septembrie s-au votat proiectele de hotărâre care au în vedere organizarea zilei recoltei și aprobarea studiului de fezabilitate „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Harghita, în perioada 2014-2020″.

În data de 10 octombrie va avea loc la Miercurea Ciuc Ziua Recoltei, eveniment care va fi un bun prilej de întâlnire a producătorilor locali și a consumatorilor. Târgul va reprezenta o oportunitate pentru mici producători de valorificare a produselor tradiționale, de a-și face cunoscute publicului produsele, respectiv de promovare a meseriilor pentru generația tânără. Scopul târgului este de a facilita accesul la alimente sănătoase și de a consolida încrederea în activitatea fermelor locale. În județul Harghita, evenimentul național este organizat de Consiliul Județean Harghita. Membrii consiliului județean au votat alocarea a 15.000 de lei în acest sens, sprijinind astfel dezvoltarea economice locale.

S-a votat și proiectul de hotărâre care vizează modificarea proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județ și prelungirea acestuia pentru perioada 2017-2020. De asemenea, a fost votată și prelungirea mandatului lui Borboly Csaba în cadrul Adunării Generale al Asociaților Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Hargita Viz Egyesület.

Ședința extraordinară poate fi urmărită pe pagina de socializare a Consiliului Județean Harghita și a lui Borboly Csaba:

https://www.facebook.com/borbolycsaba/videos/357361358840185
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.