Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii Serviciului Rutier, în acțiune pe drumurile din Harghita

În perioada 17-23 aprilie 2023, conform Programului Operațiunilor Europene 2023 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), a fost desfășurată acțiunea “Speed”, pentru verificarea respectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

„La nivelul județului Harghita, pe parcursul desfășurării acțiunii, au fost verificate mai mult de 700 de vehicule, au fost aplicate 388 de sancțiuni contravenționale șoferilor ce au depășit limitele admise de viteză, iar în 19 cazuri a fost aplicată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere.”, a informat IPJ Harghita.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita acționează permanent, pe drumurile din județ, pentru desfășurarea traficului rutier în bune condiții, dar și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto ce se abat de la respectarea legislației în domeniul circulației pe drumurile publice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.