Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Povestea unui câine, din Odorheiu Secuiesc

 

Noaptea trecută, după ora 12:00, în timpul executării serviciului de patrulare, polițiștii locali din Odorheiu Secuiesc au depistat un câine blând și prietenos pe strada Tamasi Aron.
Agenții fără a ezita câtuși de puțin au adus patrupedul rătăcit la sediul instituției. În această dimineață câinele a fost transportat la medicul veterinar pentru a putea fi identificat stăpânul cu ajutorul cipului pe care avea. În urma identificării, proprietarul a putut să îl întâmpine din nou acasă.
În cadrul instituției noastre, fiecare dintre noi considerăm a fi foarte importantă soarta animalelor abandonate, rătăcite sau aflate în situații dificile. În cursul anilor, v-am relatat în repetate rânduri cazuri în care polițiștii locali au sărit în ajutorul animalelor abandonate, pierdute sau rătăcite, iar acest lucru va constitui o prioritate și pe viitor, a precizat conducerea Poliției Locale Odorheiu Secuiesc.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *