Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cum să gestionăm eficient bonusurile cazinourilor online

 

Bonusuri Fara Depunere la Cazino https://legal-bets.ro/cazinouri/bonusuri/bonusuri-fara-depunere/

 

În perioada pandemiei de Coronavirus, interesul jucătorilor de cazino s-a îndreptat, așa cum era de așteptat, către mediul online. Cazinourile online și-au diversificat tot mai mult oferta și au atras un număr mare de jucători prin atractivitatea sloturilor oferite dar și prin procentul tentant de câștiguri oferite.

Putem fi atrași, firește, de acele renumite bonusuri fără depunere la cazino, dar trebuie să fim foarte prudenți atunci când primim astfel de cadouri. Dacă acel cazino îți oferă un bonus de joc fără a condiționa acest lucru de o depunere ești tentat să îl accepți cu ochii închiși.

Te sfătuiesc să nu faci asta! Cel mai important lucru este să citești cu atenție temenii și condițiile corespunzătoare acelui bonus. Iată aspectele esențiale la care să fii atent:

  • Rulajul bonusului: Este foarte important să afli de câte ori trebuie să rulezi suma primită ca bonus pentru a o putea transforma în bani reali. Dacă numărul acestor rulaje este de ordinul zecilor, ar fi bine să te mai gândești o dată accepți sau nu acel bonus;
  • Perioada efectuării rulajului: În ultima vreme, perioadele în care poți face rulajul sumelor bonusurilor este din ce în ce mai scurt. Dacă nu îl respecți, vei pierde bonusul și eventualul câștigul realizat, astfel încât poți fi stresat. Iar atunci când nu joci cu luciditate, poți greși foarte ușor.
  • Conditii pentru procesarea retragerii: În unele cazuri, înainte de a putea retrage sumele câștigate din rulajul bonusului fără depunere primit, ți se cere să faci o depunere de bani reali în contul de cazino. Fii atent la acest aspect!

Așadar,este bine să fii în cunoștință de cauză atunci când aplici pentru un bonus, fie el și unul care nu necesită depunere.

Poți să joci din banii cazinoului, cum se spune, să testezi jocuri noi, poți chiar să faci un anume profit.

Nu uita însă de termenii expuși mai sus și nu încerca să retragi banii înainte de a îndeplini condițiile de rulaj în întregime. Riști să pierzi ceea ce ai agonisit până atunci și sigur îți va părea rău, chiar dacă o să zici că ai jucat din bonus și nu ai pierdut nimic.

Bonusurile pot fi foarte seducătoare, nu zic nu. Încearcă însă să te informezi foarte bine despre ceea ce se ascunde în spatele lor. În plus, mai presus de toate, privește jocurile de noroc ca pe o distracție, ca pe o pasiune, în niciun caz nu face din ele un mod de viață!

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *