Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Miercurea Ciuc, un nou logo. Cine l-a creat şi ce reprezintă

Primăria municipiului Miercurea Ciuc va începe anul 2022 cu o nouă identitate vizuală: a existat o cerere tot mai mare de înlocuire a imaginii vechi, iar elementele identității vizuale proaspete se vor reflecta în multe domenii în cadrul clădirii Primăriei, în comunicarea externă și internă a instituției – și ulterior pe site-ul reînnoit.

 

Nevoia unei schimbări a brandului Primăriei a fost resimțită atât în cadrul instituției, cât și de către cetățeni, și în multe privințe este legată de realizarea noii pagini de web a instituției, aflat în dezvoltare. Unele elemente ale noii imagini au fost prezentate pentru prima dată publicului cu ocazia felicitărilor de Crăciun.

Noul brand, în centrul căreia se află noul logo, a fost creat de László Hajnalka. Designerul grafic a explicat că a dorit să creeze un logo care să aibă o semnificație nu numai pentru localnici, ci și să fie înțeles de toată lumea. Prin urmare, noua siglă se inspiră din inițiala denumirii în limba maghiară a Primăriei Miercurea-Ciuc (Csíkszereda Városháza) și seamănă cu emblema tradițională a orașului, recent aprobată legal: ideograma unei inimi din care cresc trei flori de nu-mă-uita. Stilul combină eleganța și minimalismul în culori și forme.

Obișnuința este a doua natură a omului. Dar dacă mă uit la materialele care au fost create în ultimele săptămâni și luni, văd din ce în ce mai mult că a fost o decizie bună, pentru că noua identitate vizuală a instituției exprimă într-un limbaj vizual diferit ceea ce reprezentăm. Nu putem să ne gândim doar la ziua de azi, ci la următorii zece ani”, a declarat Korodi Attila.

Designul va fi folosit pe rețelele de socializare începând de miercuri, 29 decembrie,  iar tranziția va fi continuă în multe domenii, de la formulare tipizate până la sisteme de expunere folosite la evenimente, respectiv panouri informative.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.