Primăria Miercurea Ciuc vă informează

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultima perioadă în orașul nostru s-a intensificat fenomenul depozitării ilicite a diferitelor deșeuri menajere și de construcție pe terenurile aparținând domeniul public și cel privat, fără acordul proprietarul terenurilor.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc prin prezenta atrage atenția tuturor persoanelor fizice și juridice, că depozitarea ilegală a deşeurilor şi a molozului sau orice alte deșeuri pe domeniul public al municipiului, dar și pe domeniul privat, constituie contravenție, care, în conformitate cu art. 96, alin. 1, pct.15 din OUG 195/2005 se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei.

În vederea păstrării curățeniei și aspectului civilizat al municipiului nostru, dar și de-a evita aplicarea sancţiuniilor amintite, vă rugăm ca pentru transportul și evacuarea deșeurilor de orice natură, apelați la serviciile operatorului regional de salubrizare SC Eco-Csík SRL, str. Salcâm nr.1, Miercurea Ciuc, tel.: 0737-026869.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

15 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy