Csíkszereda Városi Önkormányzatának közleménye

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az utóbbi időszakban a város területén egyre több esetben tapasztalható a törvénytelen szeméttárolás jelensége. Gyakran látható, hogy különböző háztartási vagy építkezési hulladékokat tárolnak köz- és magánterületen a tulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül.

Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja mind a természetes, mind pedig a jogi személyek figyelmét, hogy bármiféle szemét vagy építkezési hulladék illetéktelen tárolása a város közterületén vagy magánterületen törvénybe ütköző cselekedet, és a 2005/195-ös kormányrendelet 96-os cikkelye, 1-es bekezdése, 15. pontja értelmében büntetendő törvényszegésnek minősül, a kiróható büntetés összege pedig 3000-től 6000 lejig terjedhet.

Csíkszereda tisztaságának és civilizált arculatának megőrzése érdekében, ugyanakkor a fent említett büntetés-alkalmazások elkerülése érdekében, kérjük, hogy amennyiben bármiféle szeméttárolással kapcsolatos probléma adódna, forduljanak a térségi hulladékgazdálkodó céghez, az Eco-Csík Kft.-hez. A regionális gazdálkodó cég székhelye: Csíkszereda, Akác utca 1. szám, tel.: 0737-026869.

Megértésüket köszönjük!

Csíkszereda, 2015 június 15

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy