Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc – sondaj de opinie cu privire la situația fântânilor arteziene

Joi, 1 iulie, Primăria municipiului Miercurea Ciuc a lansat  un sondaj de opinie cu  privire la situația fântânilor arteziene din oraș.

Sondajul – accesibil pe site-ul instituției și pe pagina de Facebook a Primăriei Miercurea-Ciuc – poate fi completat în perioada 1–18 iulie.

Primarul Korodi  Attila a declarat  că există suprafețe decorative de apă în oraș, vechi sau noi, a căror rațiune de a fi este îndoielnică și despre care trebuie discutat. În cadrul reabilitării spațiilor publice din centrul orașului, au fost create mai multe facilități de acest gen, însă viața reală nu a confirmat oportunitatea planurilor tehnice.

„De aceea lansăm o dezbatere publică în spațiul online” – a anunțat primarul, adăugând: „cerem locuitorii din  Miercurea Ciuc să formuleze o opinie, care sunt acele fântâni, care au rațiunea de a fi, în ce formă și, dacă nu, ce ar imagina în locul lor”.

În urma dezbaterii publice, care se încheie pe 18 iulie, administrația orașului va discuta și cu profesioniști despre modul în care o astfel de infrastructură poate fi operată tehnologic.

Sondajul poate fi accesat AICI
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *