Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BACALAUREAT 2021 în Harghita: 42 de candidați au absentat la ultima probă

Candidaţii din rândul minorităţilor naţionale au susţinut joi, 1 iulie, ultima probă scrisă – la Limba şi literatura maternă, din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat.

În județul Harghita, din cei 1483 de candidați înscriși la proba la Limba și Literatura maghiară, au fost prezenți 1414. Au absentat 42 de candidați.

Nu s-au înregistrat eliminări din examen.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *