Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc: „Tăierea nu este toaletare, iar toaletarea nu este trunchiere”

Locuitorii municipiului Miercurea Ciuc  sunt obișnuiți ca în timpul curățeniei generale de primăvară, să fie înfrumusețate și spațiile verzi.

În acest an curățenia la o dată mai târzie decât în anii precedenți, iar din acest motiv Primăria municipiului Miercurea Ciuc informează că:

  • tăierile de arbori se pot efectua numai cu autorizația Agenției pentru Protecția Mediului Harghita și a Primăriei municipiului Miercurea-Ciuc, în perioada de 1 noiembrie și 1 martie
  • regularizarea tăierilor au ca scop nu numai protecția faunei, ci și protecția cuiburilor de păsări și adăposturi de animale
  • tăierile neautorizate constituie contravenții și se sancționează ca atare
  • firma de salubrizare SC Eco-Csík SRL ridică în mod gratuit în fiecare zi de transport deșeurile biodegradabile (crengi, iarbă, frunze etc.) depuse la punctele de colectare a deșeurilor, respectiv colectate în saci de culoare verde asigurate de către firmă (în cazul caselor private)

sursa foto: Facebook (Primăria Miercurea Ciuc)

„Vă rugăm, faceți diferență între tăieri, toaletări și trunchieri. Vă rugăm să efectuați intervențiile de înfrumusețare înaintea zilei de curățenie stradală, în vederea transportării cât mai eficiente a deșeurilor biodegradabile! Să fim parteneri în curățenia municipiului! Vă mulțumim pentru înțelegerea, răbdarea, și sprijinul Dvs.!”,  transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.