Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Procurorii din Harghita au decis astăzi să continue protestele

La data de 12.03.2019, orele 15.00, a avut loc Adunarea Generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita şi unităţilor din subordine, pe ordinea de zi figurând formularea unui punct de vedere referitor la oportunitatea continuării formelor de protest cu privire la modificările aduse la Legile Justiţiei.

Cu această ocazie, procurorii din cadrul parchetelor mai sus menţionate, apreciind că prin OUG nr. 12/2019 nu se elimină integral prevederile nocive şi neconstituţionale cuprinse în OUG nr.7/2019, exprimându-şi totodată îngrijorarea şi în legătură cu modificarea succesivă a legilor justiţiei prin emiterea unor ordonanţe de urgenţă, într-un timp scurt, de natură a bulversa activitatea magistraţilor, au hotărât cu unanimitate de voturi următoarele:

Suspendarea activităţii judiciare şi de supraveghere a urmăririi penale, de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa, cu excepţia cauzelor care prezintă urgenţă, precum şi suspendarea activităţilor de audienţă cu publicul desfăşurate de către procurorii din cadrul acestor unităţi, în perioada 13.03.2019-29.03.2019 inclusiv, pe timp de 2 ore în intervalul orar 08.00-10.00.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *