Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Program de construire trotuare la Ciumani

Pe siteul de achiziții publice a Consiliului Județean Harghita a fost publicat programul de construcții trotuare. Se așteaptă oferte de la firme pentru execuția lucrărilor de construcție trotuar la Ciumani, de-a lungul drumului județean 126.

Valoarea investiției este de 1.126.050 lei, fără TVA. Firmele pot depune ofertele până pe 4 aprilie. În cadrul programului trotuare se așteaptă în același timp din partea ANAP aprobarea pentru achiziția publică de construcție a troturelor din Zetea și Ditrău.

Organizarea achiziției publice este publicată a doua oară, pentru că la prima publicare nu s-au prezentat firme interesate. Președintele Consiliului Județean Harghita se bazează, de asemenea, pe sprijinul conducerii municipiului și al locuitorilor pentru a găsi un contractor pentru lucrări și pentru a începe lucrările în acest an. Din acest motiv Borboly Csaba a avut o întrevedere cu primarul Márton László Szilárd la sediul consiliului județean.

Am încredere că de data aceasta se vor prezenta firme. Numeroase investiții stagnează în lipsa companiilor executante, datorită politicii economice greșite a guvernului. Prin urmare, trebuie să colaborăm îndeaproape pentru a găsi constructori pentru proiectele noastre, deoarece vrem să facem și anul acesta investiții importante pentru anumite localități. Este nevoie de cooperare la Ciumani pentru a începe construirea trotuarului din comună. Am discutat despre acest lucru cu primarul Márton László Szilárd. Siguranța va fi sporită semnificativ, copii, mamele cu copii mici nemaifiind nevoiți să circule pe marginea drumului. Cu acest scop vă cer sprijinul și colaborarea, Să distribuim cât mai mulți vestea, ca să ajungă la cât mai mulți antreprenori. Proiectul ar putea fi realizat prin colaborarea a 2-4 firme mai mici din zonă, căci acestea împreună îndeplinesc cerințele. Să ne încurajăm firmele, așa se vor păstra locurile de muncă și profitul ar rămâne în loc. Am încrederea, că se va găsi o firmă car să execute lucrările, a mai adăugat președintele consiliului județean.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *