Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Publicația ziarharghita.ro se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă

Protestul de 15 minute pentru autostradă este poate cea mai bună inițiativă civică de până acum. Un demers civilizat care implică antreprenorii și societatea civilă pentru o Românie mai bună.

Provocarea inedită a fost lansată de Ștefan Mandachi- un tânăr afacerist din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.

În data de 15 martie, pentru 15 minute, începînd cu ora 15 eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar. Provoacă măcar trei persoane să își întrerupă activitatea”, îndeamnă Ștefan Mandachi.

Videoclipul în care își prezintă demersul a devenit viral și a reușit să obțină implicarea multor companii importante din România.

Mandachi  a făcut un calcul și, până acum, a pierdut un an și jumătate din viață la volan, parcurgând mai mult de 500.000 de kilometri în 15 ani de când are permis de conducere. De asemenea, „În România mor anual două mii de oameni în accidente rutiere. Mai mulți decât au murit la Revoluție. Avem o Revoluție în fiecare an. Din 1989, în accidente  au murit peste 60.000 de oameni. Cât populatia orasului Alba Iulia. Oare câți ar fi supraviețuit dacă am fi avut autostrăzi?”

Pe 15 martie, la ora 15.00, publicația ziarharghita.ro își va suspenda activitatea pentru 15 minute în semn de solidaritate. Pe toate paginile publicației timp de 15 minute va apărea bannerul de mai jos:

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *