Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Copil de 4 ani din Mărtiniș, dipărut din incinta unei stâni

Polițiștii de la Postul de Poliție Mărtiniș au fost sesizați în data de 13.03.2019, ora 20.55, cu privire la dispariția unui minor, în vârstă de 4 ani.

În data de 13.03.2019, ora 20.55, I.R., de 32 ani, din Mărtiniș, sat Locodeni, s-a adresat polițiștilor de la Postul de Poliție Mărtiniș, sesizând dispariția fiului său, P.G., de 4 ani.

Din primele cercetări efectuate, rezultă că minorul ar fi fost lăsat, în intervalul orar 16.30- 19.00, de părinții săi în incinta unei stâne situate pe raza localității Ghipeș. La ora 19.00, părinții minorului au observat dispariția acestuia și l-au căutat în împrejurimi, fără niciun rezultat, context în care au sesizat organele de poliție.

La nivelul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc s-a procedat la constituirea unei echipe de cercetare care s-a deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care a dispărut copilul. Totodată, au fost desfășurate activități de căutare la care au participat mai multe echipe, formate din 16 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, respectiv, Secției nr. 5 de Poliție Rurală Odorheiu-Secuiesc și persoane care, în mod voluntar, s-au alăturat eforturilor întreprinse în acest sens.

Astfel, una din echipele de căutare l-a găsit pe copil într-o zonă situată în apropierea satului Ghipeș, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 23.00, în stare de hipotermie. Copilului i s-au acordat primele îngrijiri, după care a fost condus la locuința părinților săi și încredințat în grija acestora.

Mulțumim tuturor persoanelor care au participat la activitățile de căutare, contribuția lor fiind esențială în găsirea copilului.  

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *