Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Recrutare pentru admiterea în învățământul universitar sau postliceal militar

Sunteți în clasa a XII-a sau aveți cel mult 28 de ani împliniți în cursul anului 2021 și diploma de Bacalaureat?
Până la data de 29 aprilie, ora 12:00, se fac înscrieri pentru ofițeri (108 locuri în academiile militare și UNAp) – învățământ universitar militar, maiștri militari (484 de locuri) și subofițeri (591 de locuri) – învățământ postliceal militar.
 Dacă doriți să urmați învățământul universitar sau postliceal militar, puteți să vă înscrieți și să obțineți mai multe informații contactând un recrutor de la biroul informare-recrutare care funcționează în cadrul centrului militar din județul/sectorul în care aveți domiciliul.
Numerele de telefon și adresele birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare le găsiți AICI  (în funcție de domiciliu).
Selecția și examinarea medicală se vor desfășura după ierarhizarea candidaților (după examenul de admitere).
Despre probele fizice, citiți AICI
Admiterea se va desfășura astfel:
  • 23 iulie – instituțiile de învățământ superior militar (ofițeri)
Probe: matematică, informatică și limba engleză
  • 01 august – subofițeri
Probe: matematică și limba engleză
  • 03 august – maiștri militari
Probe: matematică și limba engleză
Pentru informații despre admitere (probe, tematică, bibliografie etc.) citiți metodologiile de admitere publicate pe site-urile unităților și instituțiilor de învățământ militar.
 Pentru a vizualiza „Planul de școlarizare al Ministerului Apărării Naționale pentru anul universitar/școlar/de instruire 2021-2022”, apăsați AICI
Candidații înscriși la medicină militară (70 locuri la București și Târgu Mureș), vor susține examenul de admitere în data de 25 iulie.
Puteți consulta metodologiile de admitere aici:
Vă puteți informa luând legătura cu biroul informare-recrutare de care aparțineți, dar și citind anunțurile de pe această pagină și de pe instagram.com/recrutare.mapn/.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.