Reevaluarea priorităților: Drumurile din Gheorgheni primează în fața festivalului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vineri, 14 iulie, a avut loc o importantă ședință a consiliului local din Gheorgheni, în care s-a discutat despre realocarea sumei de 300 de mii de lei din suma totală destinată drumurilor . Cei care aveau această idee nefericită au reevaluat situația și au ajuns la concluzia că necesitatea drumurilor în Gheorgheni este mult mai mare decât cea a unui festival.

Ideea de a lua bani din fondurile alocate drumurilor într-un oraș cu infrastructură rutieră precară a stârnit uimire și dezaprobare în rândul locuitorilor. Nu se poate înțelege cum cineva a putut veni cu astfel de propunere, fără să țină cont de importanța vitală a unei infrastructuri rutiere adecvate. Este posibil ca unii să fi considerat că finanțarea unui festival ar putea atrage voturi din partea electoratului, care poate fi înșelat cu promisiuni temporare și distragerea atenției prin evenimente de divertisment.

Cu toate acestea, reprezentanții consiliului local au luat în considerare opiniile și nemulțumirile exprimate de cetățeni. Ei au înțeles că drumurile sunt fundamentale pentru dezvoltarea orașului și pentru siguranța cetățenilor. Astfel, au decis să păstreze banii alocati inițial pentru infrastructura rutieră și să găsească alte surse de finanțare pentru festival.

Un aspect deosebit de apreciat a fost faptul că primarul a ținut ședința de consiliu local în limba română. Aceasta a oferit posibilitatea tuturor locuitorilor din Gheorgheni, dar și altora, să înțeleagă cum drumurile din zonă au ajuns în starea actuală. Această transparență și respect pentru cetățeni demonstrează că autoritățile sunt receptive la nevoile comunității și că sunt preocupate de rezolvarea problemelor existente.

În final, reevaluarea priorităților și decizia de a menține fondurile pentru drumuri reprezintă un pas înainte pentru Gheorgheni. Infrastructura rutieră adecvată este esențială pentru dezvoltarea economică și socială a orașului și pentru bunăstarea cetățenilor. Este încurajator să vedem că autoritățile au înțeles acest aspect și sunt angajate în rezolvarea acestei situații critice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy