Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Repatriere decedati Germania organizata excelent de Funerarenicolas

Uneori cei dragi se despart cu speranta ca va exista o revedere si ca ea va decurge atat de frumos dupa despartire, dar promisiunile sunt lipsite de acoperire, fiindca omul este in mana puternica a divinitatii.

Ca o frunza in vant, el poate fi purtat peste ape si strivit intr-o secunda. Omul este ca un foc ce se poate stinge sub o furtuna nimicitoare.

Dupa cum este de neacceptat ca doi oameni sa se desparta fara sa isi adreseze un cuvant dupa ce au mers impreuna pe drumul vietii si despartirea fara revedere, fara ramas bun este sfasietoare.

Oamenii trebuie sa isi multumeasca unul altuia la despartire pentru tot ce a fost frumos, iar micile neintelegeri sa fie date uitarii.

Viata loveste in plin uneori, iar ultima intalnire are loc numai si numai daca se solicita servicii de repatriere decedati Germania firmei Funerarenicolas. De ce este important ca decedatul sa fie ingropat acasa langa oamenii dragi lui?

  1. Pentru ca sufletul lui sa isi gaseasca impacarea. Exista multe superstitii legate de suflet si de chinul acestuia de a fi printre cei dragi. Posibil sa nu fie adevarate, dar daca sunt si cel drag este abandonat printre straini? Daca un apartinator nepasator sau nemilos nu a luat nicio masura, cand autoritatile din tara respectiva l-au somat sa revendice repatrierea, fiindca in caz contrar trupul lipsit de viata va fi incinerat si va ajunge intr-o casuta, intr-un mormant minuscul uitat de toti si de toate? Nedreptatea ar fi strigatoare la cer in acest caz!
  2. Oamenii cred in inviere si fiindca in acele clipe va inviat toata lumea care a trait pe pamant de la facerea acestuia si pana la apocalipsa, ar fi greu sa se regaseaca oamenii dragi inmormantati in locuri diferite si atat de indepartate.

Ei trebuie sa fie aproape sa se imbratiseze si sa nu se mai desparta niciodata.

  1. Un mormant sau un cavou bine amenajat serveste intregii familii. Cand se realizeaza un monument funerar, pe el se pun pozele tuturor membrilor familiei si datele acestora. Orice pomana, slujba de pomenire, buchet de flori sau lumanari aprinse sunt pentru toti cei aflati in acel loc.

Din Germania, decedatii romani sunt adusi pe cale aeriana sau rutiera, iar firma de pompe funebre Funerarenicolas cunoaste perfect legislatia de repatriere din aceasta tara cu reguli stricte legate de depunerea actelor la ghisee si solicitarea diverselor acte de la institutiile statului german.

Apartinatorul nu poate inspecta masina funerara care pleaca sa il aduce pe cel drag in sicriu de departe, dar poate fi sigura ca este autorizata, are revizia tehnica facuta  si nu pleaca in cursa inainte de a fi igienizata.

Pentru efectuarea repatrierii este necesar un dosar complet de documente din care nu trebuie sa lipseasca: pasaport mortuar; certificat de deces; certificatul constatator al decesului; certificat de imbalsamare; autorizatia de transport funerar international. Actele trebuie sa fie insa completate de respectarea altor prevederi legale, cum ar fi:

-realizarea imbalsamarii cu substante de calitate excelenta ca decedatul sa reziste in timpul calatoriei care poate dura mai multe zile;

-identificarea acestuia si inscriptionarea placutei de identificare care dovedeste faptul ca in sicrie nu se afla o alta persoana;

-asezarea atenta a trupului neinsufletit dupa ce a fost pregatit atent in cele doua sicrie obligatorii in cazul repatrierii. Setul compus din sicriu de zinc si sicriu din lemn de esenta tare, prevazut cu valvule nu poate fi cumparat din alta parte, el fiind disponibil in diferite marimi pe site-ul firmelor ce ofera servicii de repatriere.

-sigilarea capacelor setului de sicrie. Si sigilarea si seturile de sicrie sunt incluse in pret.

-transportul funerar cu masina special autorizata, dotata cu temperaturi scazute ca trupul lipsit de viata sa nu aiba de suferit.

Ordinea domneste in toate aceste etape care sunt pregatite riguros, de aceea repatrierile din Italia, din Germania, din Spania sau din Belgia decurg fara incidente, conform planificarii initiale.

Un deces al unei persoane dragi marcheaza pe viata, dar si mai tare marcheaza lipsa de implicare a apartinatorilor in aducerea acasa a trupului lipsit de viata ca defunctul sa isi gaseasca linistea in pamantul tarii sale.

Funerarenicolas organizeaza repatrieri de 15 ani si in tot acest timp a colectionat zeci de mesaje de apreciere si de multumire din partea solicitantilor.

Serviciile profesionistilor acestei firme sunt cele mai bune servicii de repatrieri gandite de oameni sensibili carora le pasa pentru oameni care nu pot comite impietatea de a-si lasa mortii printre straini.

Este de ajuns un apel telefonic care poate fi dat la orice ora, in zilele de lucru, dar si in zilele de sarbatoare si bazele colaborarii se pun rapid ca repatrierea sa aiba loc urgent si perfect.

Este suficient ca un reprezentant al familiei indurerate sa completeze formularul online prin care sa solicite o oferta de pret si in cel mai scurt timp, se va derula telefonic etapa de consultanta gratuita.

In prezent, globalizare inseamna migrare in cautarea unui loc de munca mai bun si mai bine platit. Poate ca ar fi bine ca intr-o zi, persoanele care pleaca avand un contract legal de munca sau intr-o simpla calatorie sa nu fie lasate sa iasa din tara fara asigurare de viata.

Repatriere Germania de top este serviciu pe care il poate oferi cu promptitudine, onestitate si maxima eleganta firma de pompe funebre Funerarenicolas despre care se vorbeste numai de bine. Romanii isi iubesc tara si isi gasesc linistea si implinirea acasa, chiar daca accepta sa plece sa isi faca tara mult mai frumoasa!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.