Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Restricții de circulație pe drumul județean din localitatea Valea Strâmbă

În perioada 21-24 mai 2019 se va restricționa circulația pe drumul județean 138 la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Valea Strâmbă.

Dat fiind faptul că în perioada sus-amintită se preconizează efectuarea de lucrări pentru modernizarea trecerii la nivel cu calea ferată, în ziua de 20 mai se va închide între orele 9,00-19,00 circulația pe un sens în vederea executării unor lucrări pregătitoare, urmând ca începând din data de 21 mai, de la ora 9,00 și până în data de 24 mai, ora 21,00 să aibă loc închiderea totală a drumul DJ 138 în localitatea Valea Strâmbă, la intersecția cu trecerea la nivel cu calea ferată.

În vederea asigurării circulației autovehiculelor, traficul urmează a se desfășura pe următoarele rute ocolitoare: #DJ126 prin Suseni până la Chileni, respectiv DN 13 Gheorgheni–Joseni și pe DJ 126 Ciumani –Suseni–Chileni. Rutele de deviere a circulației vor fi semnalizate corespunzător.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.