Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmeria Harghita: ”Proaspăt pensionar, va rămâne camaradul nostru”

Astăzi, 6 mai, la sediul comandamentului din Miercurea Ciuc, a avut loc ceremonialul de trecere în rezervă cu drept la pensie a unui jandarm, ce a servit patria aproape 30 de ani. Plutonier adjutant șef Bejan Petrică, de acum tânăr pensionar a fost trecut în mod oficial în rândul cadrelor militare în rezervă cu drept la pensie, în prezența colegilor alături de care a servit patria aproape 30 de ani.

”Am un nod în gât, e greu.Vă mulțumesc la toți, mă bucur că am făcut parte din acest colectiv minunat, știu sigur că succesul e de partea voastră, vă doresc multă sănătate! Trăiască Jandarmeria Harghita!”– cuvinte puține rostite de Petrică Bejan, năpădit de emoții.

”Ne-am luat rămas bun, de la un coleg jovial, mereu cu zâmbetul pe buze, un pescar pasionat și un bun camarad, ce s-a integrat fără probleme în rândul cadrelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita. Îi dorim o pensie îndelungată”, a afirmat Dan Iamandi, șeful 

La final de carieră militară subofițerului i-a fost înmânată Placheta de Onoare a Jandarmeriei Harghitene și o Diplomă de excelență, ca o recunoaștere a modului în care a înțeles să-și facă datoria față de instituția Jandarmeriei și față de țară.

Trecerea în rezervă a cadrelor militare din cadrul Jandarmeriei Române se realizează în conformitate cu art. 37 din Secțiunea a 10-a din cadrul Regulamentului onorurilor și ceremoniilor militare în Ministerul Afacerilor Interne.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.