Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Românii din Covasna, Harghita și Mureș merg la București. Protest împotriva Codului Administrativ

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita si Mureș împreună cu Asociația Calea Neamului vă cheamă duminică, 29 iulie, ora 17 în Piața Constituției. Nu pentru o pâine, ci pentru un Ideal! Pentru Libertatea de a fi Român. 

Românii din Inima Țării alături de frațiii lor din întreaga Românie vor protesta împotriva măsurilor antinaționale prevăzute în Codul Administrativ, prin care limba maghiară devine a doua limbă oficială în stat. Se surpă temelia Statului National Unitar Român, se întorc străbunii noștri în morminte, se calcă în picioare jertfa celor care și-au dat viața pentru Neam. Vă chemăm alături de noi, oameni buni, să ținem Țara întreagă. Frații noștri din Covasna, Harghita si Mureș sunt în linia întâi a bătăliei pentru identitatea națională. Este de datoria noastră să fim umăr lângă umăr cu ei. Cu Dumnezeu înainte pentru ,,Libertatea de a fi Român”!

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *