Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Românii din Gheorgheni sunt discriminați și disprețuiți de municipalitate

 

Foto: Facebook

 

Românii din Gheorgheni sunt total neimportanți pentru autoritățile locale. Cel puțin așa reiese din mesajele scrise exclusiv în maghiară de către primărie și lipite pe câteva bănci din spațiul public al orașului. În imaginile de mai sus, imortalizate de către un român, localnic din Gheorgheni, foile A4 băgate în folii și țintuite de lemnul șubred al unor bănci, probabil au menirea de a avertiza trecătorii că respectivul mobilier stradal este defect…

M-am chinuit sa citesc ce scrie in Municipiul GHEORGHENI pe aceste banci dar nu aveam dictionarul la mine…In traducere stimate autoritati??? Sau scrie pe verso?

Gestul autoritățile din municipiul Gheorgheni trădează atitudinea discriminatorie și disprețuitoare la adresa tuturor persoanelor care nu sunt de etnie maghiară. Deși se folosesc de stema națională a României, aceste autorități locale și vremelnice uită că se află în România unde limba ROMÂNĂ este limba națională și că românii sunt plătitori de taxe și impozite la fel ca și cetățenii maghiari, deveniți români prin cetățenie.

 

Nota Redacției:

Prin bunăvoința unui cetățean român, de etnie maghiară, am aflat că în afișe scrie: Proaspăt dezinfectat! 

N-ar fi rău ca autoritățile din Gheorgheni să se dezinfecteze și ele la rândul lor de șovinism!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *