Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Românii din Harghita și Covasna vor avea reprezentanți în Parlamentul României

La Alba Iulia a fost lansată pe 1 decembrie Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), formațiune care își propune recâștigarea demnității și asigurarea șansei de prosperitate pentru românii aflați în minoritate în județele Covasna, Harghita și Mureș. Totodată, în 2020, AUR va fi formațiunea pe listele căreia se vor putea înscrie candidați din aceste zone în consiliile județene și în Parlamentul României.

Cunoașteți că în inima țării, românii sunt de la an la an tot mai lipsiți de voce. Destinul nostru este fie dispariția, fie implicarea, pasul în față pentru drepturile noastre. Sunt născut în Harghita și maturizat în Covasna, iar în ultimii ani am fost afectat adesea de lipsa clasei politice românești în zona unde românii sunt minoritari. Cred și mă regăsesc în valorile Alianței pentru Unirea Românilor și sper ca într-o bună zi, fiecare cetățean al țării să realizeze că este AUR pentru România!, a declarat Cosmin Iosub, coordonator al Alianței în județele Covasna și Harghita, în cadrul primului congres al noii entități politice.

Alianța pentru Unirea Românilor este inițiată de mișcarea politică România Mare în Europa, constituită în urma campaniei de la alegerile europarlamentare a candidatului independent George Simion, agresat de extremiști maghiari la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.
2 comentarii la “Românii din Harghita și Covasna vor avea reprezentanți în Parlamentul României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *