Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a aprobat scenariul în care se va desfășura procesul de învățământ săptămâna viitoare

Foto: Observator

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a aprobat în ședința extraordinară din data de 05.11.2020 scenariul  09-15.11.2020, scenariu avizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean  Harghita şi de către Direcţia de Sănătate Publică Harghita.

Astfel:

În județ sunt organizate şi funcţionează un număr total de 423 unități, structurate astfel:

– în scenariul verde vor funcționa un număr de 71 unități școlare;

– în scenariul galben vor funcționa un număr de 168 unități școlare;

– în scenariul roșu vor funcționa un număr de 184 unități școlare, (toate instituțiile de învățământ din: Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Mădăraș, Brădești, Cârța, Corbu, Dănești, Dealu, Feliceni, Frumoasa, Gălăuțaș, Lupeni, Ocland, Păuleni Ciuc, Racu, Sărmaș, Sâncrăieni, Sânsimion, Subcetate, Suseni, Vărșag, Zetea, 2 instituții de învățământ din Toplița și 1 din comuna Bilbor).

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 35 din 29.10.2020, poate fi consultată pe siteul Instituției Prefectului Județul Harghita: hr.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

2. Prin Hotărârea nr. 38/05.11.2020,  au fost stabilite măsurile de limitare a răspândirii COVID-19 la nivelul unităților administrativ teritoriale, ținând cont de incidența cazurilor la 1000 de locuitori, ținând cont de măsurile dispuse prin Hotărârea Guvernului nr. 856/2020, privind prelungirea stării de urgență….

Biroul de presă

Instituția Prefectului Județul Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.