Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a redeschis circulația pe DN 11B

Luni, 05 noiembrie 2018, s-a redeschis circulația pe DN 11B, după terminarea lucrărilor la partea carosabilă, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În data de 31 octombrie 2018 au început lucrările de asfaltare pe sectorul afectat de inundații de pe DN11B în județul Covasna, între localitățile Valea Seacă (CV) și Casinu Nou (HR).
Lucrările au vizat refacerea de la zero a întregului sistem rutier pe două tronsoane de drum, însumând aproximativ 200 de m.l., realizarea unor ziduri de sprijin din gabioane, regularizarea cursului pârâului și reconstrucția unui podeț. Reparațiile pe acest tronson vor continua însă nu vor mai afecta traficul. Constructorul are termen pentru finalizarea completa a lucrărilor până în ianuarie 2019. Valoarea totală a contractului este de 2.8 milioane de lei fără TVA.

DN11B, care face legătura între Târgu Secuiesc (CV) și Cozmeni (HR) a fost închis în noaptea de 29/30 iunie după ce pârâul Casin a inundat partea carosabilă în mai multe zone și a distrus drumul în doua puncte în zona localității Cătrușa. Lucrările de reabilitare au început în 11 iulie 2018, după ce DRDP Brașov a reușit sa obțină în regim de urgență autorizația de construire și a desemnat o firmă de specialitate pentru executarea reparațiilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.