Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

S-a scos la licitație Completarea Studiului de Fezabilitate pentru A8, sectorul Târgu Mureș – Târgu Neamț

CNAIR SA a lansat licitația pentru atribuirea contractului „Completarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț”, prin publicarea în Sistemul Electronic de Achizitii Publice a anunțului de participare.

Valoarea estimată a contractului este de 29.912.230,22 Lei fără TVA.

Contractul presupune prestarea următoarele servicii și elaborarea cel puțin a următoarelor documente:

– completarea documentației aferente Studiului de Fezabilitate „Autostrada Târgu Mureș – Ditrău” și „Autostrada Ditrău – Târgu Neamț”, în conformitate cu reglementările tehnice și legislația în vigoare, și a cerințelor caietului de sarcini;

– documentul suport aferent proiectului în vederea susținerii cererii de finanțare;

– acordarea de asistență pentru Beneficiar, atât pe parcursul procesului de pregătire a cererilor de finanțare, cât și în perioada de evaluare a acestora de către toate instituțiile implicate în acest proces (MT-DGOIT și Comisia Europeană).

Durata contractului este de 18 luni începand de la data de începere a contractului și cuprinde: 14 luni pentru completarea studiului de fezabilitate și 4 luni pentru asigurarea asistenței tehnice.

Data limită de depunerea a ofertelor a fost stabilită pentru 20 martie 2019.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *