Să boicotăm politicienii, nu olimpiadele

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Să boicotăm politicienii, nu olimpiadele

Un politician din Miercurea Ciuc, Toke Ervin, consilier local din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania, a venit cu o declarație în premieră: elevii maghiarii trebuie să boicoteze olimpiadele de limbi străine pentru că la acestea se cere traducere și retroversiune în limba română, nu maghiară.
Uitându-ne puțin ce s-a mai scris prin presă despre acest domn nu am găsit nimic notabil, despre vreun proiect autentic dedicat dezvoltării reale a orașului reședință de județ, nimic despre o luptă a sa cu conducerea UDMR-ista a orașului astfel încât niște principii sănătoase, tinerești, așa cum este și Toke Ervin, să poată fi regăsite în urbe.
Nimic, din păcate.
Se pare, din păcate, că domnul menționat nu este regăsibil decât cu declarații de acest gen, menite a produce scandal. Pare că și el a descoperit filonul de aur, cum să ieși ușor în evidență ca politician: prin declarații scandaloase.
Suntem curioși cum vor reacționa profesorii și părinții, care au alte preocupări, mai sănătoase, cu grija de viitorul copiilor, decât de a da curs declarațiilor unui politician care nu are alte preocupări decât de a mai arunca în spațiul public câte o petardă fumigenă, care să umple de fum aerul și așa greu respirabil din cauza problemelor create tot de ei, politicienii.
Așa că, dragi cititori, părinți, profesori, vă îndemn să-i boicotăm pe acești politicieni, să ne vedem de viața sănătoasă, normală, așa cum o făceam și înainte.

D.E.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy