Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Salvatorii harghiteni, mereu la datorie!

În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, ISU Harghita va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, echipajele de pompieri din subunitățile operative sunt pregătite să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.
În Noaptea de Înviere, în căminul credincioșilor catolici va arde lumina de Paște.
„Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor. Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile. În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiți cu lumânările aprinse. Ne dorim să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol! Vă dorim sărbători fericite binecuvântate, cu pace, lumină și speranță!”, este mesajul transmis de ISU Harghita.
Paște fericit! Áldott, békés Húsvéti Ünnepet!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.