Șase tipuri de pantaloni de damă pe care trebuie să le încercați înainte de a le cumpăra

0

Articol disponibil în: Română

Dacă vorbim de o garderobă modernă, completă, cu siguranță vorbim de pantaloni. Aceste articole vestimentare sunt omniprezente, şi de multe ori sunt elementele de bază în jurul cărora femeile creează ținute impresionante.

Trebuie să recunoaştem că toată lumea iubeşte aceste articole vestimentare. Motivele pentru care pantalonii sunt atât de apreciaţi sunt numeroase, de la cele ce țin de confort şi stare de bine la cele ce ţin de stil, rafinament şi versatilitate. Nu trebuie motive speciale pentru a purta pantaloni, aşa că în rândurile următoare ne-am propus să descoperim 6 tipuri de pantaloni care trebuie probate înainte de a fi achiziţionate. Chiar și femeile cu trupul bine lucrat pot avea ceva dificultăţi când vine vorba de pantaloni. În fond se doreşte ca aceste piese să pună în valoare personalitate nu să cauzeze disconfort sau să creeze o ţinute nepotrivite.

Pantalonii evazaţi

Trebuie să ţinem seama că pantalonii evazați sunt şarmanţi sunt expresivi şi pot fi vedete pentru ţinutele  urbane, formale sau de petrecere. Totuşi nu toate femeile sunt puse în valoare de ace tip de pantalon. Dacă în cazul femeilor scunde, pantalonii evazați par să micşoreze mai tare picioarele, în cazul femeilor osoase pot aduce dezavantaje din punct de vedere estetic. Chiar dacă îi apreciezi, nu ezita să îi probezi înainte de a-i achiziţiona.

Pantalonii ţigaretă

Pantalonii ţigaretă sunt acele piese care se potrivesc perfect trupurilor bine lucrate, celor care se evidenţiază prin muşchi bine definiţi. Chiar dacă au versatilitate ridicată, pentru a nu avea vreo dezamăgire este indicat să probezi aceste tipuri de pantaloni.

Pantalonii chino

Chino sunt tipurile de pantaloni cunoscute pentru versatilitatea lor. Sunt piese cheie pentru realizarea ținutelor urbane cu accente elegante. Pot fi vedetele outfiturilor în stil business dar şi a celor folosite pentru  petreceri lejere. Sunt compatibili cu structurile bine lucrate şi pun în valoare trupurile cu forme voluptoase, însă la fel de uşor de potrivesc femeilor slabe. Totuși pentru a avea certitudinea că achiziţionezi modelele preferate este indicat să îi probezi în prealabil. Dacă dorești să alegi varianta uşoară, poți alege pantaloni chino din magazin Bolf. Aici ai tabele speciale pentru mărimi, așa că șansele de a face o alegere nepotrivită sunt minime.

Pantaloni cargo

Pantalonii cargo sunt etalon pentru ţinutele relaxate, casual şi urbane. Sunt versatili şi pun în valoare femeile voluptoase dar şi pe cele cu forme bine definite. Totuși pentru a avea certitudinea că te bucuri de avantajele lor se impune o probarea prealabilă.

Pantaloni slim fit

Din categoria pantalonilor ce trebuie probaţi se încadrează fără echivoc modele slim fit. Este clar că aceste modele nu se potrivesc perfect oricărei structuri, deci pentru a nu da greș este indicat să îi probezi înainte de a-i adăugă în coş.

Pantalonii  capri

Pantalonii capri sunt îndrăgiţi de milioane de femeii. Starea de bine pe care o conferă aceste modele cu greu poate fi egalată de alte articole de îmbrăcăminte. În plus vin cu avantaje legate de estetică, rafinament şi eleganță. Practic, nu fac parte din categoria celor ce trebuie probaţi, ci mai degrabă pot fi incluși în categoria de pantaloni must-have.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy