Scene violente la şcoală! O profesoară din Miercurea Ciuc a fost bătută de un elev în timpul orelor!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

O profesoară de la Şcoala Gimnazială ‘Liviu Rebreanu’ din Miercurea Ciuc a fost bătută de un elev de 14 ani în timpul orelor.

imgTotul s-a întâmplat, joi, în timpul cursurilor, atunci când profesoara din Miercurea Ciuc a fost împinsă şi chiar lovită de elevul în vârstă de 14 ani. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj al Poliţiei.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o şcoală a fost împinsă şi chiar lovită de un elev de 14 ani, sens în care am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi, evident, vom propune soluţie legală prin Parchet”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Profesoara bătută de elev a refuzat transportul la spital. În acelaşi timp, conducerea Inspectoratului Şcolar General a declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

„Am fost informaţi, şcoala a iniţiat deja procedurile cuvenite în astfel de cazuri, se face o comisie să lămurească de unde a pornit. Şcoala a luat primele măsuri, urmărim cazul, să vedem ce s-a întâmplat”, a afirmat Inspectorul şcolar general, Petru Gârbea.

Noul episod violent petrecut într-o şcoală din Miercurea Ciuc s-a produs în aceeaşi zi în care un elev din Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a agresat, umilit şi sechestrat profesoara de educaţie civică.

observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy