Școlile de conducători auto, în atenția polițiștilor harghiteni. Au fost întocmite două dosare penale pentru evaziune fiscală

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 28 iunie 2022, polițiștii harghiteni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza unui plan de măsuri, pentru prevenirea și combaterea fraudelor specifice în domeniul școlilor de conducători auto au inițiat o acțiune, cu efective mărite, și au efectuat 13 controale, din care 5 la societăți comerciale cu profil de activitate în domeniul școlilor de conducători auto și 8 autoturisme („Școală”) în trafic.

Potrivit IPJ Harghita, în cazul mai multor dosare de cursanți, nu au fost identificate documente de plată referitoare la taxele de școlarizare și nu au fost declarate veniturile obținute pentru o perioadă de doi ani.

Activitățile s-au desfășurat în  Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Toplița și Gheorgheni, mai informează IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate de polițiști, fiind întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy