Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Se caută antreprenor pentru reabilitarea drumului spre Ciba

Pe pagina electronică de achiziții publice a CJ Harghita a fost publicată anunțul privind lucrările de reabilitare a drumului județean 123 F, între Ciba și Ciceu, pe o porțiune de 1,5 km.

Ofertele firmelor de construcție sunt așteptate pînă în 31 iulie 2019, valoarea achiziției publice fiind de 3,7 milioane lei, fără Tva. Borboly Csaba, președintele CJ Harghita a explicat că după depășirea a numeroase obstacole, în sfârșit s-a putut anunța lucrarea. După cum a spus, planurile au fost finalizate primăvara aceasta, după multe dispute.

S-a încercat economisirea secțiunii de drum de la capătul localității Satu Olt, care ar fi făcut legătura cu drumul asfaltat, deoarece trebuia construit și un pod mai mic pe această porțiune. Se întâmplă des ca atunci când pentru anunțurile de achiziție publică se prezintă numai firme din afara județului, intrăm în discuții care întârzie investițiile. De aceea este important, ca să depună oferte firme serioase, deoarece aceasta va fi o etapă importantă și pentru proiectul de amenajare a Munților Harghita– a adăugat președintele consiliului județean.

Detalii legate de această porțiune de drum pe pagina investitii.hargitamegye.ro.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *