Se relansează programul de cooperare România – Ungaria / Interreg V-A Romania – Hungary

0

Articol disponibil în: Română

Programul de cooperare România – Ungaria / Interreg V-A Romania – Hungary: MDRAP relansează procesul de selecție pentru o organizație neguvernamentală/ asociație/ fundație în domeniul mediului de afaceri, în calitate de observator în cadrul Comitetului de Programare în perioada 2021-2027.

Organizațiile interesate sunt invitate să transmită în format electronic (scanat), la adresa rohu at mdrap.ro, scrisorile de intenție privind participarea ca observator în cadrul Comitetului de Programare, însoțite de documentele menționate în “Elemente principale procedurale privind relansarea selecției pentru o organizație neguvernamentală/asociație/fundație în domeniul mediului de afaceri, care sa participe în cadrul Comitetului de Programare al Programului Interreg dintre România și Ungaria aferent perioadei 2021-2027, în calitate de observator”, până la data de 30.10.2019, ora 14.00 (inclusiv): https://tinyurl.com/y6on3ntp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy