Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Se relansează programul de cooperare România – Ungaria / Interreg V-A Romania – Hungary

Programul de cooperare România – Ungaria / Interreg V-A Romania – Hungary: MDRAP relansează procesul de selecție pentru o organizație neguvernamentală/ asociație/ fundație în domeniul mediului de afaceri, în calitate de observator în cadrul Comitetului de Programare în perioada 2021-2027.

Organizațiile interesate sunt invitate să transmită în format electronic (scanat), la adresa rohu at mdrap.ro, scrisorile de intenție privind participarea ca observator în cadrul Comitetului de Programare, însoțite de documentele menționate în “Elemente principale procedurale privind relansarea selecției pentru o organizație neguvernamentală/asociație/fundație în domeniul mediului de afaceri, care sa participe în cadrul Comitetului de Programare al Programului Interreg dintre România și Ungaria aferent perioadei 2021-2027, în calitate de observator”, până la data de 30.10.2019, ora 14.00 (inclusiv): https://tinyurl.com/y6on3ntp.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *