Sebastian Buzilă, președinte PNL Harghita: „Minciuna stă cu PSD Toplița la masă”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ca un drept la replică referitor la știrea cu privire la majorarea prețului apei la Toplița (click aici), președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, precizează următoarele:


„Minciuna stă cu PSD Toplița la masă”.

Ca să-l parafrazez pe Alexandru Vlahuță, asta putem citi din stirea răspândită de PSD Toplița prin care se inoculeaza ideea falsă că PNL, UDMR, PMP Toplița vor majorarea prețului apei din municipiul nostru.

Nimic mai fals!

Țin sa precizez următoarele:

-Nu s-a discutat niciodată,  nici în cadrul PNL, nici în cadrul consiliului de administrație al Aqua Călimani despre dublarea prețului apei în municipiul Toplița.

– Opinia prezentată de sursele de pe internet sunt profund tendențioase.  Domnul Sever Hirișcău a prezentat într-o postare pe facebook situația prețurilor la apă din alte localități.

-Consider cel puțin tendențioasa exprimarea „reprezentanții din Consiliu Local”,  când este vorba despre o informație prezentată de un consilier local pe Facebook. 

-Pentru majorarea prețului apei, este necesară o hotărâre a Consiliului Local. Iar PNL Toplița nu a intenționat și nu intenționează să inițieze o asemenea majorare a prețului.

-Pe de altă parte, înțeleg demersul PSD prin prisma campaniei electorale, dar a minți cetățenii în felul acesta denotă disperare. Disperare pentru că nu mai pot câștiga votul cetățenilor decât prin minciuni. Că despre realizări nu poate fi vorba.

– Sunt sigur că cetățenii municipiului Toplița înțeleg unde se „bate” cu asemenea comunicate; când nu ai făcut nimic în acest sens de aproape 4 ani, ai irosit banii rămași de la fosta administrație,  ai păpat bugetele locale pentru postări pe Facebook și alte „priorități”, te-ai împrumutat la trezorerie, trebuie sa găsești un tap ispășitor.

-Sugerăm actualului primar să-și plateasca datoriile firmei sale, de vreo 4.000.000 euro, și uite cum am putea rezolva situația apei potabile.

Aș sugera PSD-ului și aleșilor locali ai acestui partid ca măcar în ceasul al doisprezecelea să ne așezăm la aceeași masă și să încercăm să găsim o soluție împreună pentru problemele locale, inclusiv pentru cele de la Aqua Călimani. Cetățenii asta așteaptă de la noi, nu acuze nefondate și comunicate în care să aruncați vina pe alții, dupa ce ați administrat orașul aproape 4 ani. Lăsați comunicatele mincinoase și hai să lucrăm împreună și să găsim soluții. Alegerile vin și trec, iar noi toți rămânem și oamenii ne vor judeca pe toți după ceea ce am făcut!

În încheiere, le spunem toplițenilor doar atât: oameni buni, nu pot ei minți cât puteți voi vota!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy