Secretarul Primăriei din Gheorgheni … nu prea trebuia să fie secretar

1

Articol disponibil în: Română

Secretarul primăriei din Gheorgheni … nu prea trebuia să fie secretar. Asta spune un act oficial emis de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Asta înseamnă că s-a încălcat legea începând de la primărie și până la prefectură iar avizele de legalitate date de secretar pentru hotărârile de Consiliu Local luate sunt suspecte de nulitate.
Ceea ce pare o mică problemă ar putea să ducă la un adevărat dezastru în administrația publică din Gheorgheni deoarece oricine nu este de acord cu o hotărîre de Consiliu Local avizată de acest secretar poate contesta în instanță acea hotărâre și poate avea șanse de câștig.

A1 001 A2 001 A3 001 A4 001

1 Comentariu
  1. precup mihai spune

    Ieri, 21.01.2016, a fost sedinta de consiliu la Gheorgheni si pentru prima data s-a cerut demisia primarului suspendat Mezei Janos. Orasul este in pragul falimentului din cauza contractelor paguboase incheiate de acesta cu firmele E-Star, AVE, care au lasat dezastru in urma lor si pentru care orasul trebuie sa plateasca peste 6 milioane de euro despagubiri. Imens pentru un oras cum e Gheorgheniul. Asta e o tema care ar trebui cercetata de dvs.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy