Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Secretarul Primăriei din Gheorgheni … nu prea trebuia să fie secretar

Secretarul primăriei din Gheorgheni … nu prea trebuia să fie secretar. Asta spune un act oficial emis de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Asta înseamnă că s-a încălcat legea începând de la primărie și până la prefectură iar avizele de legalitate date de secretar pentru hotărârile de Consiliu Local luate sunt suspecte de nulitate.
Ceea ce pare o mică problemă ar putea să ducă la un adevărat dezastru în administrația publică din Gheorgheni deoarece oricine nu este de acord cu o hotărîre de Consiliu Local avizată de acest secretar poate contesta în instanță acea hotărâre și poate avea șanse de câștig.

A1 001 A2 001 A3 001 A4 001
Un comentariu la “Secretarul Primăriei din Gheorgheni … nu prea trebuia să fie secretar

  1. precup mihai

    Ieri, 21.01.2016, a fost sedinta de consiliu la Gheorgheni si pentru prima data s-a cerut demisia primarului suspendat Mezei Janos. Orasul este in pragul falimentului din cauza contractelor paguboase incheiate de acesta cu firmele E-Star, AVE, care au lasat dezastru in urma lor si pentru care orasul trebuie sa plateasca peste 6 milioane de euro despagubiri. Imens pentru un oras cum e Gheorgheniul. Asta e o tema care ar trebui cercetata de dvs.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.