Ședință de Consiliu Local la Gheorgheni cu hotărâri ciudate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri a avut loc o ședință de Consiliu Local la Gheorgheni unde, printre multe altele, s-a stabilit ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor S.C. Monturist SRL.
Deși noi credeam că am văzut toate minunile ce țin de administrația publică locală, se pare că nu e așa. La U.A.T. Gheorgheni se stabilește prin votul consilierilor ce se întâmplă la un SRL. Așa ceva numai în Harghita e posibil.
Ca să fie treaba și mai ciudată, ordinea de zi de la ședința A.G.A. Monturist cuprinde și un punct h) prin care se stabilește retragerea sau menținerea SRL-ului din poziția de parte civilă dintr-un dosar penal.
În cazul în care consilierii locali din Gheorgheni au ajuns să decidă prin vot dacă o firmă privată S.R.L. rămâne sau nu parte într-un dosar penal atunci înseamnă că tot ce știam noi despre dosarele penale și administrația locală e greșit.
Nu știu ce părere au cei de la D.N.A. despre ce se întâmplă la Consiliul Local Gheorgheni și nici nu știu cum de consilierii locali au curajul să își asume riscul de a vota așa ceva, dar cu siguranță mai devreme sau mai târziu vinovații vor merge la pușcărie.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy