Különös határozatok a gyergyószentmiklósi tanácsülésen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Szerdán volt a  gyergyószentmiklósi tanács ülése, ahol többek között, a Monturist KFT közgyűlésének napirendi pontjairól is döntöttek.

Habár mi úgy gondoltuk már mindent láttunk, ami a helyi közigazgatásban történik, úgy néz ki, ez nem így van. A gyergyószentmiklósi önkormányzatban eldöntik, tanácshatározattal, mi történik egy KFT-ben.
Ilyet is csak Hargita megyében látni. Hogy a történet ennél érdekesebb legyen a közgyűlés h) napirendi pontján szerepel, hogy visszavonják vagy fenntartják a KFT, polgári részként való részvételét egy bűnügyi perben. Abban az esetben, hogy ha a gyergyói tanácsosok kell, eldöntsék, hogy marad vagy nem, egy cég egy bűnügyi perben, akkor ez azt jelenti, hogy mindent, amit mi tudunk a bűnügyről és a helyi közigazgatásról, az teljesen téves. Nem tudom mi a véleményük a DNA-soknak arról, ami a gyergyószentmiklósi helyi tanács testületben történik, azt sem tudom, hogy van merszük a tanácsosoknak kockáztatni, ilyet megszavazni, de biztos vagyok abban hogy előbb vagy utóbb kiderül az igazság és felelősök börtönbe fognak menni.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy