Servicii și cadou BabyBox în spitalul din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: http://www.spitalmciuc.ro

 

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc a devenit spital partener BabyBox: la cerința mămicilor fotografi profesioniști realizează fotografii despre nou născuți, la o zi-două după naștere și o fotografie se oferă în cadou pentru toți, din partea spitalului.

Pe baza parteneriatului, părinții nou născuților care vin pe lume în spitalul nostru, la cerere beneficiază gratuit de realizarea unei serii de fotografii profesionale și de o fotografie-card, care conține fotografia bebelușului, data nașterii, greutatea de la naștere și logoul spitalului.

Fetele fotografi de la firma Baby Box se întâlnesc cu mamele pe maternitatea spitalului în primele zile după naștere, fotografiile sunt realizate tot pe secție, în siguranță și confort. Dacă mămicile solicită acest serviciu, atunci se realizează o serie de fotografii și una dintre acestea, în forma cardului, va fi cadoul spitalului. Celelalte fotografii pot fi cumpărate de la BabyBox în forma mai multor pachete de produse elegante. Fotografii firmei lucrează în spital 5-6 zile pe săptămână și respectă aceleași măsuri de igienă și prevenție ca și personalul din spital, poartă echipament de protecție.

Cardul cadou sau/și celelalte produse se trimit la domiciliul părinților prin curier sau poștă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy