Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Sesiune de informare privind Concursul de Planuri de Afaceri

Sesiune de informare privind Concursul de Planuri de Afaceri – www.exino.ro. Sesiunea de informare va avea loc miercuri, 26 septembrie 2018, de la ora 11:00 la Primăria Orașului Borsec în Sala de ședințe.

 

Invităm pe toți participanții la cursurile de formare antreprenorială desfășurate în cadrul proiectului nostru, la Borsec, Județul Harghita la o sesiune de informare privind Concursul de planuri de afaceri.

Avem vești bune.

Am ținut cont de toate problemele și aspectele pe care le-ați semnalat în timpul cursurillor și am reușit să convingem finanțatorul să accepte o flexibilitate mai mare, adaptată realității economice din România.

Noua Metodologie aprobată crează un cadru mult mai fexibil pentru întocmirea Planului de Afaceri și pentru implementarea acestuia după primirea subvenției. 

Una din noutăți este că acum putem organiza sesiuni individuale de informare și consiliere pentru întocmirea fiecărui plan de afacere. Putem să fim alături de fiecare dintre voi în fiecare etapă a scrierii și implementării planului de afaceri.

Mai sunt multe noutăți. 

Vă așteptăm la o întâlnire despre cum să facem ultimul pas pentru a avea succes.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul vă rugăm să îl contactați pe colegul noastru Dl. Pierre de Hillerin la telefon 0722.307.765
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *