Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Social democrații susțin că în urma guvernării PSD salariile au crescut cu 33%, iar pensiile cu 20%

Efectele Guvernării PSD în județul Harghita: Salariile au crescut cu 33%, iar pensiile cu 20%, susțin cei de la PSD Harghita.

”În doi ani de guvernare, PSD a oferit României cea mai mare creștere economică din UE în 2017, de trei ori peste media europeană în 2018. PSD s-a asigurat că beneficiile ei sunt simțite de fiecare dintre români, prin salarii majorate, prin pensii și alocații crescute, prin venituri care se aliniază treptat, la nivelul celor din UE.

Datele publicate de Institutul Național de Statistică arată că la nivelul județului Harghita salariul mediu net a crescut cu 33% în 2019 față de 2016, iar pensia medie cu 20%. De asemenea, în această perioadă au fost create peste 4.239 de noi locuri de muncă.

Toate aceste cifre arată că suntem pe drumul cel bun și trebuie să continuăm punerea în aplicare a Programului de Guvernare!”
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *