Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sport extrem! Au căzut de pe bicicletă din cauză că erau prea beţi

În acest weekend, în judeţul Harghita au avut loc 3 evenimente rutiere din care a rezultat autoaccidentarea a tot atâţia biciclişti.

„Primul dintre acestea s-a produs la data de 14 august 2021, în jurul orei 12:50, pe strada Beclean din municipiul Odorheiu Secuiesc, unde un bărbat de 50 de ani, din comuna Lupeni, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, având 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Al doilea, un bătrânel de 73 de ani, din comuna Cârţa, care avea 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, a căzut pe D.J. 125, în comuna Tomeşti, la data de 15 august 2021, în jurul orei 18:00.
În aceeaşi seară, în jurul orei 21:45, un tânăr de 17 de ani, din comuna Praid, după ce a căzut cu bicicleta pe D.C. 49, în satul Ocna de Jos, nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, din cauza leziunilor suferite, însă i-au fost prelevate probe biologice, întrucât emana o puternică halenă alcoolică.”, a transmis IPJ Harghita.

În toate cele 3 cauze au fost întocmite dosare penale, pentru vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.